Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vision 2030 Workday

This event has ended

Ved du heller ikke hvad du skal lave på torsdag?

Workday i Vision 2030 torsdag d. 1. oktober kl. 19-21 i Horne Hallen

Ideen med Vision Horne 2030 er, at alle skal kunne deltage i det omfang som lige netop DU har tid til. Ved du ikke hvad du skal lave på torsdag så mød op i Horne Hallen og se hvad det er vi arbejder med i arbejdsgrupperne. Måske der findes et projekt som du kan se dig selv deltage i, eller en konkret opgave som du kan tage med hjem og arbejde på.

Er du nysgerrig efter at vide mere, så læs med her:

Formålet med Vision Horne 2030 er simpelt. Vi vil gøre Horne endnu mere attraktiv for unge og ældre borgere. Vi vil bevare Horne Børneby med skole og børnehave – vores sogn er stort nok til at vi kan rumme begge dele. Vores ambition er derfor at arbejde målrettet for at tiltrække unge familier til Horne. Dette skal ske via forskellige initiativer i sognet, for eksempel en ny bymidte, der skal gøre Horne til et sted hvor man har lyst til at opholde sig i stedet for at køre igennem. Visionen handler om, at samle sognet, og hjælpe med, at ALLE føler sig som en del af sognet. Disse initiativer er udkommet fra et borgermøde, som udmøntede sig i følgende arbejdsgrupper:

1: Horne Bymidte

2: Boliger / Befolkningssammensætning

3: Markedsføring af Horne

4: Forskønnelse af Horne Børneby

5: Borgeren i fokus i Horne Børneby

Har du spørgsmål, kommentarer eller andet at byde ind med, så tøv ikke med at kontakte styregruppen på nedenstående kontaktinfo, eller læs mere på  www.horne-varde.dk/vision2030

Grundet det stigende smittetryk med Covid-19, er det nødvendigt med tilmelding, så vi kan overholde alle retningslinjer for forsamlinger. Tilmelding på mail: vision@horne-varde.dk eller på mobil til Johanne Vendelbo tlf.: 23706212.

Vi ser frem til at se en masse glade ansigter i Hallen endnu en gang.

”Horne – en lille storby – hvor noget er småt, men alt er godt.”

De Bedste Hilsner fra Arrangørerne

HUBI, Sogneforeningen, Horne Børneby og Udviklingsrådet

Loading