Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Foredrag med Geo – Hva’ så nu?

This event has ended

Fredag i Sportsugen besøger Geo teltet med hans foredrag – Hva’ så nu?

Oplev et sjovt og livsbekræftende foredrag, hvor Geo uden filter og med masser af humor vender de tragedier, han har oplevet gennem livet, og hvordan han har vendt dem til noget positivt.

I foredraget vender Geo tunge emner såsom sin fars terror gennem hele livet, sine karrieremæssige fejltagelser, sin sygdom og sin skilsmisse, alt sammen pakket ind i humor og sjove anekdoter, men uden alvoren heller går tabt.

Geo kommer med nogle vilde eksempler på de absurditeter, hans far har udsat ham og hans familie for. Han fortæller, hvordan han har brugt disse professionelt ved at bygge flere ekstreme humorkarakterer i skuespil og tv-produktioner op omkring hans persona – og ikke mindst hvordan han har kunnet bruge sin fars afvigende mentale tilstand til at komme igennem ekstremt pressede situationer.

Nogle forkerte karrieremæssige valg, en kræftdiagnose – og oveni det hele lige en skilsmisse også -har givet Geo meget modgang på både job- og privatfronten. Men selv, hvor det så allermest sort ud, har Geo formået at vende modgangen til noget positivt og komme tilbage på sporet hver gang. I processen med at rejse sig igen, fortæller Geo hvilke redskaber, han bruger mentalt, når han er allermest presset.

Det koster kun 75,- at komme med. Det er først til mølle princippet. Foredraget starter 18:30 og der vil være åbent i baren.

Loading