Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fællespisning og sponsorarrangement i Sportsugen

This event has ended

Tag hele familien med en tur til Sportsugen og undgå at lave aftensmad denne dag. Vi har igen i år fællesspisning med helstegt pattegris, til kun 125,- for voksne – en dejlig og afslappende aften.
Martin Lund Hansen sponsorer både grisene og grill i år. Tusind tak til Martin og til Jørgen Østergaard, som har sponsoreret tilbehøret fra Flensted.
Der er plads til max 200 i teltet, så først til mølle.
Billetter bestilles på hjemmesiden, email eller i teltet inden onsdag.
Billetten betales i indgangen

125,- kr pr voksen 13+
75,- kr pr barn (3-12)
0,- kr pr barn (0-2)

Efter fællesspisning laver vi sponsorarrangement. Sidste år var en anderledes succes, så vi prøver noget i samme stil – Både firmaer og privatpersoner kan sponsere et beløb, som vil gå til Horne Idrætsforening, og støtte lokalsporten i Horne. Sponsoraterne fra denne aften går til Horne IF, hvor det både er børn, unge og ældre, som kan få gavn af det i forbindelse med de mange aktiviteter, der foregår i Horne IF. Der vil efterfølgende blive trukket vindere iblandt alle der har sponsoreret om nogle rigtig gode præmier.

Tilmeld dig fællespisning herunder

BEMÆRK – der er ikke flere pladser i teltet, så vi kan ikke garantere en plads indenfor. Derfor er der nu kun udendørs pladser at sidde ved. 

Loading