Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Børnedag – Sportsugen

Onsdag d. 5. Juni Grundlovsdag
Kl. 13:00 Børnedag
Kl. 17:00 Indvielse af Smedegrunden
Kl. 18:00 Take away pizza

Børnedag
Igen i år afholdes der en dag for de yngre, hvor der vil være diverse arrangementer. Det bliver super sjovt, for alle aldre, og vi håber mange møder op denne Grundlovsdag, som er en halv fridag for mange. Det er gratis at deltage og der er ingen tilmelding. Det starter fra klokken 13 og forsætter et par timer frem. Vi ser frem til at se mange af de mindste borgere i byen have en helt fantastisk dag som det har været førhen. Der vil være popcorn, slush-ice mm. at finde i baren i løbet af dagen.

Indvielse af Smedegrunden
Nu nærmer vi os en gammel Smedegrund som ligner et rigtig præsentabelt sted at vise frem! Dermed vil Sogneforeningen gerne invitere på officiel indvielse af pladsen hvor Poul Henning Guldagers flotte belægninger præger pladsen og de andre frivilliges hårde arbejde virkelig vises flot på hjørnet i byen. Alle er velkomne og det er naturligvis ganske gratis – gør Jer selv den tjeneste at få set pladsen—om ikke andet så denne onsdag eftermiddag. Vel mødt.

Take away pizza
Hos Os og Ulla sørger for mulighed for at bestille noget lækkert pizza som kan tages med hjem eller nydes i teltet – eller udenfor hvis vejret tillader det. En nem måde at få mad på efter en hyggelig børnedag. Bestilles senest mandag d. 3. juni. Yderligere info om bestilling osv. vil blive at finde på hjemmesiden og på Facebook.

Teltet har åbent 12:00 – 22:00

Loading