Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Jørgen Skouboe – Nak & Æd i Norden

7. juni 18:30 - 20:00

75kr,-

Til juni gæster Jørgen Skouboe Møller også Horne og fortæller om sit arbejde med programmet Nak & Æd og om hans holdning til jagt i teltet til Horne Sportsuge.
Hvorfor hedder det Nak & Æd? Smager en husmår godt? Og hvorfor er der så mange der kigger med? Det og meget mere får i svar på i Jørgens foredrag.

Efter pausen fortæller Jørgen om jagten på Nordens vildt og om mødet med vores Nordiske brødres jagtkultur.
Jagten på White Tail i Finland var en jagtform Jørgen aldrig havde drømt om.
På Svalbard skød han en Remmesæl midt i isbjørnens spisekammer og i Grønland frøs det minus 38 grader, da han endelig stod overfor Moskus oksen.

Vi skal også høre om jagten på Urfuglen i Sverige, Rensdyret på Island, Mallemukken på Færøerne og om fiskeriet efter Helleflynder på Lofoten der ligger 350 km ude i Norskehavet.

Info omkring billetsalg mv. vil være at finde her på siden senere.

Prisen vil ligge på 75,-

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. Jørgen er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne:
– DR-Derude
– Frilandshaven
– Nak & Æd på DR2

hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på.

I alt er det gennem årene blevet til over 100 programmer på DR2 om det at være aktiv i og med naturen, som han også holder et underholdende og oplysende foredrag om i Nak & Æd. Her fortæller han bl.a. om sit arbejde med programmet og hans egen holdning til jagt.

 

 

Det er ikke nødvendigt at bestille billetter til Jørgen Skouboe, men det giver os en god idé om, hvor mange der deltager. Så ved du allerede nu, at du skal med, kan du skrive dig på herunder.

Detaljer

Dato:
7. juni
Tidspunkt:
18:30 - 20:00
Pris:
75kr,-
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

Sportsuge
Stadionvej 21
Horne, 6800 Danmark
Hjemmeside:
http://horne-varde.dk/n/fritid/hif/sportsuge/

Arrangør

Sportsuge udvalget
E-mail:
sportsuge@horne-varde.dk
Hjemmeside:
http://horne-varde.dk/n/fritid/hif/sportsugen-2/