Erhverv

 
 
Køb af kvalitetsfoder behøver ikke at koste en formue 
Forhandler Super Premium hundefoder fra Diamond Pet Foods samt diverse hundeartikler
 

Bounum MaskinstationBounum Maskinstation A/S
Når det drejer sig om markarbejde, entreprenøropgaver og kloakeringsprojekter. Hos Bounum Maskinstation er kvalitetsarbejde udført til aftalt tid altid i fokus.
 

 
DAN-EL er din rådgivende installatør indenfor lys, indeklima, kommunikation, sikring, lyd-billede, styring og energieffektivisering, i virksomheder og private hjem. DAN-EL sikrer dig alle former for gennemtænkte installationer ved renovering, nybygning, tilbygning og ombygning.
 

Horne Murerne blev en del af STB BYG i 2008. Virksomheden er grundlagt i 1988 af murermestrene Svend Erik Pedersen og Finn Nielsen samt kloakmester Gert S. Nielsen, og de tre stiftere er fortsat med i den daglige drift af selskabet.
 

 
Reparationer – Nybyggeri – 
Parcelhuse – Landbrug – 
Industri – Projektering
 

 
Oskars AutoOskars Autoværksted ApS
Oskars Autoværksted tilbyder mange års erfaring fra bilbranchen. En erfaring som vores kunder i dag har stor gavn og glæde af. Vi tilbyder vore kunder god og erfaren service. Både det at handle brugt bil samt at komme på værkstedet handler om at skabe værdi og gode oplevelser for kunderne. Vore kunder har forventninger til os som rådgivere, hvorfor vi sætter en ære i at behandle alle kunder ud fra individuelle behov. Alle forventer en god og stabil service og rådgivning, hvilket vi arbejder efter.
 

 
– din frisør og stylecoach Lisbeth Stig
Klik på min hjemmeside www.saxofoni.comDer kan du bl.a se åbningstider, priser, tlf.nr – og spændende info om mit stylecoach arbejde.Jeg er også konsulent indenfor de miljørigtige olielys fra Waxilight, som soder 93% mindre end et rent stearinlys. De kan selvfølgelig købes i butikken.Glæder mig til du kigger ind……
 

 
Det startede som Sdr. Malle Maskinstation i 1982 som en lille hobby, Christian arbejdede med efter arbejdstid. Efterhånden voksede hobbyen sig så stor, at han sagde sit job op 1992 hos SAEF og blev selvstændig.
 

daglibrugsen Logo _3rt2hf24f
Dagli’ Brugsen
Skriv noget her om brugsen…..

 
Ullas_rengøring_001
Ku du/I tænke Jer en hverdag hvor rengøring ikke er en del af familiens ugeplan. Så er det mig I skal henvende Jer til. Jeg tilbyder en grundig evt ugentlig rengøring af Jeres bolig – så I kan bruge tiden tid afslapning og hygge med familien Jeg hedder Ulla Lindvig, 46 år og bosat i Horne – og med eget rengøringsfirma – er du blevet interesseret så ring på 40989602 og hør mere

Farmors_univers_logo_skilt_001
Farmors Univers

Farmors Univers har officielt åbent om eftermiddagen på alle hverdage samt lørdag formiddag.
Adresse: Højvangen 10, 6800 Horne


SANATIT er en lille virksomhed som har base i Horne. SANATIT tilbyder en lang række af serviceydelser lige fra skadedyrsbekæmpelse af alle skadedyr, Haveservice, Træfældning og Stubfræsning. Maskinudlejning, service og reparationer af alle havemaskiner på eget værksted, til handymans opgaver samt salg af skadedyrsprodukter.